tirsdag 30. juli 2013

8 uker

Nå er de 8 uker, og man merker at de har blitt store. De er rundt i hele huset, selv om de har et rom som base. De liker å holde sammen.
Champ og Zero
Etter at annonsen ble lagt ut på finn, har det vært flere som har vært interesserte i å kjøpe kattene til kos, men oppdretter Solveig vil gjerne at to av jentene (Fanta og Pepsi) skal gå til forvert.
Fanta og Pepsi
Det å være forvert kan kanskje virke litt skremmende og vanskelig, men det betyr ikke annet enn at Solveig er litt "sjefen" fram til katten din har fått sitt første kull. For oss har det vært spennende å oppleve kattefødsel og ikke minst det å ha små kattunger i hus. Litt styr, men mest morsomt. Vi har hele tiden fått oppfølging og tips fra Solveig - "Hvordan gjør vi det med mat?", "Hvordan skal vi få dem til å gjøre fra seg i kassa?" og "Hvordan gir vi ormekur?" har vært spørsmål jeg har kommet med.
Hele gjengen
 
Ungene synes det er kjempestas med lekne kattunger. Når disse kattene flytter fra oss i 13-ukersalderen, er mamma Lily vår til odel og eie, vi skal kastrere henne og ha henne som "vanlig" katt.

Pepsi og Max

Champ og Zero

Max


Fanta

Pepsi og Max

Zero

Fanta

tirsdag 23. juli 2013

7 uker

Det er full fart og tjo og hei!
Kattungene vokser, trives, spiser, leker og koser.
Ekstra søte er de når de ligger samlet og sover.
Oppdretter Solveig ønsker at disse linjene skal gå videre, og minst en av kattene skal til forvert. Som forvert får du katten til redusert pris, og du får oppleve at katten din etter hvert blir drektig, du er med på fødsel, og du får ha skjønne kattunger hjemme hos deg fram til de selges - alt under oppfølging og veiledning av en erfaren oppdretter. Vi er veldig glade for at vi valgte å være forvert for Lily:)
 

onsdag 17. juli 2013

6 uker

De blir jo bare skjønnere og skjønnere.

Oppdretter Solveig har vært på besøk igjen, og hun kan ikke får skrytt nok av dem. Og jeg, "mora", er jo så ufattelig stolt:)

De har fått sin andre ormekur, de spiser tørrfor og våtfor, de drikker vann, og de går på dokassa.

Her kommer nye bilder:
Max. Koseklump nummer en. Alltid først til et fang.


 Fanta. Nysgjerrig, leken og robust.


 Champ. Godgutten som vi skal beholde

 Gutta boys - Max og Champ

Hele gjengen, samlet og i ro. Ikke så ofte det skjer lenger...

 Pepsi. Vakre, yndige Pepsi.


Zero. Kommer til å bli Rastas vakreste katt. (Ja, hun skal flytte dit)

Mamma Lily tar kveldsstellet mens Zero slapper av i underetasjen

Melk fra mamma er fortsatt veldig godt

...og etterpå blir de liggende som små slakt...


 Pepsi og Max

fredag 12. juli 2013

5 uker

Den enkeltes personlighet kommer mer og mer fram. De tre største, Fanta, Champ og Max er raskt frampå når mat serveres eller folk kommer på besøk. De to yndige småjentene, Pepsi og Zero, er litt mer forsiktige. Men alle fem er kjappe, lekne, kosete og morsomme.
Zero hos mamma

Pepsi


Fanta


Champ. Som er veldig glad i å ligge i et fang.
Litt matsøl på haka...
Max

Fanta og Max

Champ og Max
Hele gjengen
Pepsi
Fanta med Zero i bakgrunnen