tirsdag 30. juli 2013

8 uker

Nå er de 8 uker, og man merker at de har blitt store. De er rundt i hele huset, selv om de har et rom som base. De liker å holde sammen.
Champ og Zero
Etter at annonsen ble lagt ut på finn, har det vært flere som har vært interesserte i å kjøpe kattene til kos, men oppdretter Solveig vil gjerne at to av jentene (Fanta og Pepsi) skal gå til forvert.
Fanta og Pepsi
Det å være forvert kan kanskje virke litt skremmende og vanskelig, men det betyr ikke annet enn at Solveig er litt "sjefen" fram til katten din har fått sitt første kull. For oss har det vært spennende å oppleve kattefødsel og ikke minst det å ha små kattunger i hus. Litt styr, men mest morsomt. Vi har hele tiden fått oppfølging og tips fra Solveig - "Hvordan gjør vi det med mat?", "Hvordan skal vi få dem til å gjøre fra seg i kassa?" og "Hvordan gir vi ormekur?" har vært spørsmål jeg har kommet med.
Hele gjengen
 
Ungene synes det er kjempestas med lekne kattunger. Når disse kattene flytter fra oss i 13-ukersalderen, er mamma Lily vår til odel og eie, vi skal kastrere henne og ha henne som "vanlig" katt.

Pepsi og Max

Champ og Zero

Max


Fanta

Pepsi og Max

Zero

Fanta

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar